top of page

Behandling, Guidning, Rådfrågning

Terahertz Värmebehandlingar
med IteraCare Classic /Premium. Rensning i celler och skelett. 30 min 750kr
Välkommen på en provbehandling med denna Magic Wand!!
Läs mera så länge på www.terahertzsverige.se eller på Facebook Terahertz Sverige. Kontakta mig för att lyssna på ett introduktions möte Zoom,
just nu på onsdagar kl 19.30. Jag skickar länk på messenger eller mail.

Testimonials

 

Pendelkvarten / Frågestunden/ Rådfrågning
400kr för 15-30 minuter, sen rullande timpenning på 800kr/tim

Jag har ju som specialitet att guida med personliga doseringar , sen 35 år tillbaka (1988), så att effekten blir optimal. Med all den erfarenhet jag har sen drygt 45 år i hälsobranschen är doseringar och optimalitet det jag märkt är mycket väsentligt. En av mina främsta specialiteter;

Jag kan ju säga till någon att den här produkten är jättebra, men för den personen kanske det inte tas upp eller behövs just nu.

 Så jag testar om det är 20%, 80%, 100% optimalt eller 300% optimalt.

20% betyder, nej

80 % betyder ja, du kan ta det ibland men inte jämnt, det är inte 100%

100% är som Volvon, den tutar och kör, håller i alla väder, kör!

300% är som Rolls Roycen , toppen, det är bara å ta det! LYD!

 

Sen testar jag hur mycket per gång, hur många gånger om dagen, hur många dagar per vecka, hur länge etc.

Många är ju allergiska, har dålig magsaft, tarmproblem etc.

Det började med att folk säger-det funkar inte-köper fel kosttillskott för dyra pengar - som blir ett gift istället för att gagna dem, går till fel terapeuter, tar onödiga kurser, fel dos på mediciner, passar inte etc. Du kan ställa alla möjliga frågor, gör långa listan innan vi hörs, är jag kompatibel med den personen, det jobbet, är det optimalt att jag åker på semester då, när, hur länge

Jaja, en kvart eller upp till 30 min för 400kr kan vara billigare än att må dåligt och satsa fel...vi hörs per telefon, huvudsakligen, eller på zoom om du vill att vi ser varandra, om du inte träffar mig fysiskt..

 

Jag älskar att få feedback, både positiv och konstruktiv sådan. Som certifierad(t) Konsult inom wellness och naturlig hälsa är jag stolt över att ha fått mina klienters förtroende. Läs mer om vad de har att säga om mig.

Sigyn Waerland

Flödesbalansering / Healing
1 tim 1.500kr inkluderat en tio femton minuters uppföljning inom 48 tim, om det behövs
DE flesta vet  vad healing kan betyda. Jag har en kraft som jag kallar flödesbalansering, som upplevs som healing, eftersom jag känner den flöda genom min kropp till din, och förnimmer hur din kropp mår. Jag blir inte påverkad och behöver "rena mig" eller behöver ha högre frekvens/kraft än dig. Den går till de ställen där du har dina blockeringar och ökar flödet. Det kan upplevas som små pirrningar, rysningar, värme . Det blir en transformation och ökat välmående. Du kan vara hemma och ta emot på distans, liggande eller sittande avslappnat , vi har kontakt per telefon.
En sejour, en timma kan bestå av olika råd, informationer, samtal om djupa saker, intoning av personer från andra sidan och deras budskap, hemläxor, mm samtidigt som flödet jobbar i din kropp hela tiden.
När du kommer fysiskt, behöver jag bara lägga händerna på dina axlar där du sitter  avslappnat och flödet jobbar i hela dig, samtidigt som vi samtalar.
Jag är ju diplomerad Rosenterapeut sen 1991 och jobbat med det i 15 år då, så du får även ta del av min kunskap med kroppens känslor. Tystnadsplikt självklart.
Om du har några förstförsämringsproblem (vilket är mycket ovanligt med min metod) eller frågor är du välkommen kontakta mig för en kvarts tid inom 48 tim

 

Jag älskar att få feedback, både positiv och konstruktiv sådan. Som certifierad(t) Konsult inom wellness och naturlig hälsa är jag stolt över att ha fått mina klienters förtroende. Läs mer om vad de har att säga om mig.

Kärleks-, Relationsläsning inkl kortläggning och healing från kärleksänglarna och mig. 800kr/tim
Är du osäker på din relation (med din partner,  arbetskollega, familjemedlem el annat som boende, jobb etc) eller har
ingen kärlekspartner?
Vi tittar på vad som kan vara och komma. Korten stämmer alltid. De läggs för ditt visuella komihåg och förståelse. Vi samtalar i en timme.
Jag lägger som ett hjärta; tre kort för er båda i relationen vad som gäller nu, fyra kort för dig och fyra kort för din partner (kollega, jobb, boende etc) eller den tilltänkte partern. Sista kortet, hjärtspetsen är det som är utkomsten för er båda om ingen förändring görs. Du får veta varningstecken, vad du behöver göra för att utvecklas, kanske får hemläxor att begrunda, vi rådgör om situationen och du kommer även få speciella tips från både min erfarenhet i livets relationer, mina guider och änglar! Samtidigt får du healing under sessionen ., många erfar en lättnad, mer glädje, klarhet, samt beslutsamhet när de går därifrån /det avslutas.
  
Jag använder , för din visuella upplevelse, Doreen Virtues romanskort. Foto tages gärna, läggningen kan vara länge så det är bra kunna gå tillbaka och se vad som kom upp. Kom personligen eller så tar vi det på distans, över telefon, eller zoom, med fotografier skickade på messenger/mail/meddelande. 
60 minuter 800kr

 

Sigyn Waerland

Behovs scanning på hälsokost tillskott från Thorne Research 
400kr , ca 30 min
Vad behöver du? Scanning Zyto läser av vad du behöver, kanske probiotika, omega 3, något som lindrar/bygger upp magen, vitaminmineraltillskott, något för humöret? mm
Här får du se precis vad du kan inta för optimal hälsa med högkvalitativa seriösa hälsokostprodukter, doserat och klart.

 

Metamorfos (betyder transformation) The Metamorphic method
1 tim 720 kr
Endast på fysisk plats, avslappnat  i stol eller på bänk


Den lätta zonterapin kan en del kalla denna metod. En lätt beröring på fötter, händer och huvud sätter igång i dig en transformation där du får kontakt och ökar din inre intelligens, din inre ledare, din egen kraft samt leder dig till bättre val i livet av alla de slag, du kommer över "besvärliga trösklar", saker blir bara gjorda, bättre sömn och mera drömmar, bearbetning av trauma eller upplevelser under 0-9 månader i mammas mage, ångest och depressioner omvandlas/löses, elöverkänsliga får sin inre transformator från "högspänning till lågspänning" så de kan bevara sin kraft. Det är som att du rumlar runt i din puppa och sen blir en fjäril, och en fjäril kan aldrig bli en puppa igen. Det är transformation. Det här är en timmes skön avslappning för dig som vill behålla din höga integritet, för dig som inte vill ha överföring/påverkan från andra, eftersom min uppgift är att vara en berörare, vara neutral och inte  föra över någonting vilket jag tränat på aktivt i ett halvår innan jag blev certifierad av engelska läraren Gaston ST Pierre, fd huvudlärare i The Metamorphic Association, London. Vi hade ett långt och gott samröre på 90-talet då metoden var mer aktuell. Idag har den dykt upp igen i min Hälsomeny, eftersom jag förstått att många behöver denna enkla men ack så kraftfulla metod, mer än någonsin. Responsen jag fått från de som tagit Metamorfos är mycket positiv idag. Jag är som jorden för ekollonet, ekollonet kan själv ta den näring och fukt den behöver från jorden, dock ej om det ligger på ett fat. Under tiden kan du vara tyst, sova eller ta del av min kunskap, prata som du vill. Denna behandling har mycket med VALET att göra. Val i livet hela tiden har vi ju 100talet gånger vare dag....


Vitamin, mineral, fettsyrekoll på brister i cellerna (banken) ej blodet, samt överskott på tungmetaller, scanning bioresonans. 800kr/tim

Inklusive personlig dosering samt val av optimala kosttillskott.

Som gott val av kosttillskott med synnerligen ekonomiska priser beställ själv de nödvändiga basprodukterna på www.shoplivegood.com/spiritofsigyn. Jag hjälper dig gärna att välja och hur man gör. De skickas hem till dig på en vecka ca.
Paketet "International Wellness Pack" ä
r en god start med det nödvändigaste 6 produkterna för ca 1.300kr. Medlemspris ca 980kr: Multivitaminkomplex för kvinna eller man kapslar, Supergreens pulver, SuperReds pulver, Magnesium kapslar, VitD+K2 kapslar, Omega3 med Q10 vitlök  gurkmeja. Otroligt pris. Otrolig kvalitet, ekologiska, gmo fria etc. Testade som 300 % optimala för de flesta personer jag träffat på .


Pendelhealing 1 tim 720kr
En mycket kraftfull metod som rensar störande element i och omkring dig, samt stärker upp dig på olika plan. En bra metod för att bättre lära sig själv var man står i livet med behov och belastningar.
Erfarenhet i över 15 år med mycket nöjda kunder och befriande resultat. Göres enbart på distans. När Betalning sker börjar sessionen, rapporten bokas ett par dagar senare och när rapporten delges (15 min) kan mycket redan ha hänt eller gåtts igenom. En metod där min automatpendling aktiverar de valda områdena, ämnena, där också böner och annat används för rensning av t.ex entiteter/invasion.
För mer info kontakta Sigyn.


2.
3.
4.
5
 
bottom of page