top of page

OM Sigyn Waerland, Livsföringsguide

Sedan före födseln och barnsben har jag haft med hälsa att göra, på många plan. Min far Are Waerland var en föregångsman, författare och hälsolevare, 50-100år före sin tid,   hjälpte tusentals personer finna sin bättre hälsa, även andlighet. Han dog när jag var tre år gammal, men finns med mig hela tiden.

 

 Min mor Inga-Brita Brolin, adjunktoch lärare i Biologi & Geografi  som jag växte upp med, lärde mig bl.a om örter, glädje för matlagning, sunt förnuft, familj och att aldrig ge upp..

Min styvpappa Yngve Brolin, rektor, guidade mig om Martinus livsfilosofi, struktur och klassisk musik mm

Av ohejdad vana, nyfikenhet och egen önskan har jag fortsatt i deras fotspår men även hittat mina specialiteter och gåvor.

Sedan födseln medial, men förträngt det och plockat upp genom fin guidning. När jag i 20årsåldern var delägare i hälsokostaffär kom ett av Sveriges absolut bästa medium; Doris Ankarberg som anställd hos oss, där jag fick guidning om min starka healingförmåga och förmåga att guida människor med kunskap om hälsa, andlighet och relationer mm .

Det blev del i egen Hälsokostaffär vid 19 års ålder, många Vegetariska matlagningskurser, Delägare i Veg. Restaurang Gröna Linjen i Sthlm City med ca 400 lunchgäster, Hälsoexpert på Kropp & Själ-hälsokosten i varuhuset NK, Sthlm, Utbildad & Diplomerad terapeut med Rosenmetoden- praktik i ca15 år, Dr Nelsons avancerade QXCI-SCIO Frekvens medicin i över 22 år, Metamorfos metoden utbildning, många personliga utvecklings kurser samt många olika lärorika nätverk med hälsoprodukter sedan 1994, kurser och erfarenhet i Homeopati, pendling, örter, näring, kosttillskott, metylenblått, hudvårdsprodukter, kosmetik, eteriska oljor, lila plattan, avstörningsplattor för jordstrålning, virvlat vatten,  kristaller, laddade glas stenar, shamanism, trummor, energier, magnetiska samt infraröda produkter och nyligen den framgångsrika Terahertz energin som går in 20-30 cm i kroppens celler samt skelett mm

På något märkligt sätt har jag fått till mig nya saker och guidats till rätt produkter för att klara min hälsa och hjälpa andra med deras hälsa. Min nyfikenhet har varit en stor del i detta.

17961990562027962.jpg

"När VarDag blir Välmående"

Sigyn Waerland

" Vi ha inte med sjukdomar att göra,

utan livsföringsfel- Avskaffa livsföringsfelen

så försvinner sjukdomarna av sig själva"

Are Waerland

18062181037184857.jpg
Hälso tips
Kommer

 

Dina känslor förstärker det

Som du tänker blir det

Det du fokuserar på Växer

bottom of page