www.spiritofsigyn.com

Lös upp knutar i dig själv, dina relationer samt dina muskler

Blogg

version:  lång / kort

Mirakelteet IASOTEA

Publicerat den

Mirakelteet Iasoteet

Min berättelse.

För en dryg månad sedan upptäckte jag information om ett avgiftande och välgörande MIRAKEL te- IASO Detoxte. När jag såg informationen och läste om det, samt om de fantastiska örterna som är i, så undrade jag varför detta te inte kommit till min kännedom tidigare! Men, allt kommer i rättan tid, ändå.

Enkelheten att dricka två koppar te till maten och äta "som vanligt"! Att se kroppen förändras till det bättre på så många plan och dimensioner, har många berättat om. Teet säljs i 139 länder, men knappt i Europa, så mycket än. Många dricker det dagligen, år ut och år in. En manlig kollega som började dricka teet maj 2015 har sedan dess gått ned , naturligt, 9 kilo, "ölmagen" s.a.s. försvann. Efter paus ett tag började han om, han blir mycket tröttare utan! Jag rekommenderar fyra måader (ver tre fullmånar) , sen en månad paus, sen kan man fortsätta om man vill.

Jag fick via en kontakt skriva in mig som kund och köpte hem teet direkt från USA.

I fyra veckor har jag nu njutit av teet dagligen och minns inte när jag senast mått så bra. Känner energi, styrka, lätthet. Min reflux börjar ge med sig, rapningarna tunnar ut sig, trycket över galla, mjälte, lever, bukspott har försvunnit- det som fått mig att känna mig som en uppkörd tunna!

Jag har arbetat som en häst , fått kraft att göra en för mig tidigare aldrig möjlig flytt i huset, som inbegrep en rokad av trenne rum med mycket möbler och pärmar och böcker , med två tappor emellan som krävde sin "man".

Frågar man mig, hur jag mår, kan jag inte annat än svara :BRA! Strålande! Det viktigaste är att bestämma sig .

Göra teet enligt beskrivningen, som koncentrat eller hela satsen på fyra liter. Jag valde koncentratet på 1 l, för det blir mindre vätska att bära med sig till lunch eller middag om man skall bort. Dessutom är det enklare att ta den 0,5 dl tekoncentratet och späda med kokt vatten tre ggr så mycket. Blir då en kopp ljummet te att dricka före, till eller efter maten.

Tips, Recept, Rekommendationer

Publicerat den Comments kommentarer (0)

Här kommer det komma Tips, Recept, Rekommendationer framöver! Håll utkik!
Rss_feed